У Львові призупиняють роботу ярмарків на просп. Свободи, на пл. Ринок та на просп. Червоної Калини через вибух на одному із них, що біля Оперного театру.

Відповідне рішення про призупинення роботи ярмарків на час роботи районних комісій з обстеження ухвалили сьогодні, 22 грудня, під час засідання міської комісії ТЕБ і НС, інформує прес-служба ЛМР.

«Комісії мають до 17.00 год. 23 грудня обстежити ярмарки на наявність газового устаткування та перевірити стан їх протипожежної безпеки. Опісля ухвалять відповідне рішення про доцільність відновлення роботи ярмарків. Також мерія скерує відповідне звернення у правоохоронні органи щодо вжиття відповідних заходів та притягнення до відповідальності винних осіб», - зазначено у повідомленні.

Також прес-служба поінформувала, що після вибуху на різдвяному ярмарку за медичною допомогою звернулося 5 осіб: 4 доставили у 8-му міську лікарню, 1 особа звернулася самостійно. Усі п’ятеро осіб мають опіки різних частин тіла. Двоє осіб госпіталізували в реанімаційне відділення у зв’язку з важкістю стану, і ще трьох - опікове відділення.

«Є одна особа, яка знаходиться в реанімації — 50 років, решта — молоді люди, приблизно 22−25 років. Усі четверо були при виконанні якихось робіт і вони отримали виробничу травму. Про п’яту особу отримав інформацію в телефонному режимі, що він самостійно звернувся: чи він допомагав гасити, чи він працівник — інформації ще немає», — зазначив Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я ЛМР.

Як писав «Вголос», 22 грудня у центрі Львова, біля Оперного театру, на різдвяному ярмарку сталася пожежа.

У ДСНС Львівщини розповіли подробиці та зазначили, що внаслідок пожежі постраждало троє осіб.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, на місці події працює слідчо-оперативна група. Причини загорання та діагнози потерпілих встановлюють. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як пише “Варта”, ярмарок після інциденту не працює. А кількість потерпілих внаслідок вибуху збільшилась. 

Також у Львові дякують військовому, котрий рятував постраждалих після вибуху на ярмарку.

ІА "Вголос": НОВИНИ