Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

Як пояснила директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич, окрім технічних змін, додатково запропоновано виділити кошти ЛКП «Рембуд» для будівництва житла сім’ям загиблих учасників АТО, передбачити 3 млн грн на капітальний ремонт реабілітаційного відділення Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги на вул. І. Миколайчука, 9, також виділити 1 млн грн на закупівлю обладнання для потреб нової львівської поліції.

Окрім того на реставрацію вітражів церкви Преображення Господнього на вул. Краківській, 21 передбачено  400 тис. грн. На 250 тис. грн збільшено видатки на капітальний ремонт житлових будинків, визнаних аварійними, що загрожують обвалом і ще на 650 тис. грн – на капітальний ремонт житлових будинків, що потребують невідкладного ремонту. На реконструкцію вул. І. Мечникова (від вул. Пекарської до вул. Личаківської) збільшено видатки на 5, 2 млн грн до 36 млн грн.

Окрім того на реконструкцію просп. Свободи (від вул. Академіка                                   В. Гнатюка до вул. М. Вороного) також збільшено видатки 546 тис. грн до 12, 751 млн грн. На реконструкцію транспортної розв’язки на вул. Хуторівка – просп. Червоної Калини 15, 528 млн грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ