У Львові дякують військовому медику Алямському Андрію Андрійовичу, котрий під час пожежі на різдвяному ярмарку рятував потерпілих.

Про це пише співробітник львівської поліції Ігор Зінкевич.

«Сам хлопець військовослужбовець - А3618/356, артилерійський полк. Таким хлопцям - повага !!!», - зазначено у повідомленні.

Також Зінкевич написав: «Від патрульної поліції: «Прибувши на місце події, помітили, що навпроти 33 номеру на проспекті Свободи горить дерев’яна ятка, було чути декілька вибухів. На місце події викликали декілька карет швидкої медичної допомоги та працівників ДСНС. До їх приїзду людей відвели на безпечну відстань.

У процесі підбігли перехожі та повідомили, що неподалік місця події є потерпілі особи. Наслідки були важкі. Підбіг хлопчина у військовій формі, представився військовим медиком та почав надавати першу домедичну допомогу, розмовляти з потерпілими, жартувати, щоб не втрачали свідомість«.

Як пишуть місцеві ЗМІ, хлопець - Герой боїв за Авдіївку.

Як писав «Вголос», 22 грудня у центрі Львова, біля Оперного театру, на різдвяному ярмарку сталася пожежа.

У ДСНС Львівщини розповіли подробиці та зазначили, що внаслідок пожежі постраждало троє осіб.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, на місці події працює слідчо-оперативна група. Причини загорання та діагнози потерпілих встановлюють. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як пише “Варта”, ярмарок після інциденту не працює. А кількість потерпілих внаслідок вибуху збільшилась. 

ІА "Вголос": НОВИНИ