Відповідне рішення прийняли сьогодні, 26 січня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

«На прохання львів'ян ми внесли зміни у графік руху деяких автобусних маршрутів. Так, 18-ий маршрут з вулиці Личаківської ми продовжили на вул. Тракт Глинянський. Внесено зміни у рух 31-го автобусного маршруту, а це великогабаритні автобуси, які курсували вулицею Куліша. Ми це скасували – і тепер вони їздитимуть проспектом Чорновола, звідки повертатимуть на вул. Городоцьку. Внесені також зміни у маршрут 47А, відтепер він курсуватиме до станції «Підзамче» та їздитиме через вулицю Пасічну. Змінена схема руху і для 48-го маршруту: він їздитиме по Липинського, повертатиме на вул. Хмельницького, до станції «Підзамче». Змінився графік руху і для 54-го маршруту. Він проходитиме по вул. Сахарова- Стрийській.  З'явився також новий маршрут № 52 зі сполученням: автостанція «Західна» – вул. Городоцька – площа Різні. Це експрес-маршрут, він матиме обмежену кількість зупинок. Зі схеми громадського транспорту вилучено два маршрути: це колишній 52-ий та 57-ий, вони обидва не працювали», – зазначив у коментарі «Вголосу» заступник начальника управління транспорту Львівської міської ради Ігор Собенко.


Зміни вступають у дію після підписання міським головою рішення виконкому. Корегування автобусної мережі пов'язане з тим, що Львівська міська рада обіцяє оголосити новий конкурс перевізників. 
«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ