У Львівському обласному шпиталі інвалідів війни змушують медичний персонал йти підтримувати Петра Порошенка на його власному віче, яке відбудеться у четвер, 28 березня.

Про це кореспондентові ІА «Вголос» розповів Іван Диксан, учасник бойових дій і пацієнт шпиталю.

«Я був у процедурному кабінеті, коли до кімнати залетіла одна медичка і сказала, що треба десятьох людей на зустріч із Президентом 28 березня біля пам’ятника Шевченку у Львові. Інша лікарка сказала, що після роботи хоче йти додому, на що перша відповіла, що її нічого не цікавить, їй мають бути списки, всі мають бути, і це не обговорюється», — розповів пан Іван.

Також Іван Диксан зазначив, що того ж дня зранку у шпиталь має приїхати представник від Петра Порошенка, котрий буде проводити агітаційну роботу серед пацієнтів. «Сказали, що завтра приїжджає якийсь агітатор від Порошенка, він інвалід. Не зрозуміло, чи він був в АТО, чи майданівець, але казали, наче інвалід».

Відомо, що 28 березня до Львова має приїхати Петро Порошенко. У центрі міста з цього приводу влаштовують зустріч Президента з виборцями.

«Ми звернулись за роз’ясненням до керівництва госпіталю, і вони повідомили, що пацієнт все неправильно зрозумів, бо насправді вони збирають свій персонал на медичний форум «Досвід реформування медицини Львівщини». «Насправді наші пацієнти не орієнтуються, вони чують неправильно. Завтра справді відбудеться захід, але на «Арені Львів», де говоритимуть про медицину. А списки ми робили, щоб організувати доїзд лікарів, які не мають автомобілів. Ну а щодо віче Президента, то всі знають, що воно буде, і це особисте справа кожного, йти чи не йти», - пояснив Максим Прикупенко, керівник госпіталю.

Нагадаємо, журналісти показали, як Порошенко скуповує виборців за бюджетні гроші.

ІА "Вголос": НОВИНИ