[media=91848,91851,91853,91855] 

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Церемонія нагородження відбулася у дзеркальному залі Львівської національної опери.

Як зазначив голова Львівської обласної ради Петро Колодій, соціальний проект, завдання якого полягає у психологічній підтримці дітей, чиї батьки захищають Україну на Сході, народився інтуїтивно.

«Кожен з нас уболіває за долю тих чоловіків Львівщини, які захищають нашу рідну землю на Сході України. У багатьох з них удома залишилися діти, які також чекають на скоре повернення татусів. Складно навіть уявити собі, що відчуває малеча. І щоби відволікти дітлахів від тривожних думок, ми інтуїтивно відчули, що необхідно залучити їх до активного дозвілля – участі в різноманітних конкурсах та культурних подіях», – наголосив Петро Колодій.

Він також акцентував увагу на тому, що проект триває і з кожним днем до нього долучаються нові небайдужі жителі регіону.

«Спочатку ми планували завершити проект 26 травня, але побачили, що люди радо долучаються до участі в ньому, і вирішили не завершувати цю благодійну акцію. Думаю, вона триватиме до кінця АТО», – підкреслив голова обласної ради.

Подяки за підтримку соціального проекту отримали Львівський державний цирк, Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай», розважально-пізнавальний центр «Веселка», аквапарк «Пляж», «Львівська Копальня Кави», видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» та інші.

Серед нагороджених представників засобів масової інформації були інформаційна агенція і радіо «Вголос»,  корпорація «ЗІК», «Львівська газета» та газета «Високий замок», інформаційна агенція «Гал-інфо» тощо.
Наприкінці церемонії нагородження Петро Колодій подякував усім небайдужим людям і зазначив, що кожен з них є частинкою великого волонтерського руху.

Нагадаємо, проект «Мій тато захищає Україну» реалізовують за ініціативи голови Львівської обласної ради Петра Колодія та за підтримки голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки. Він передбачає кілька етапів: конкурс дитячих малюнків на тему «Так чудово виглядає мир!», конкурс фотографій «Наша рідна земля», конкурс-фестиваль аматорського відеокліпа «Квітуча Україна», конкурс віршів «Люба Україно!», конкурс-фестиваль талантів.

ІА "Вголос": НОВИНИ