[media=99676,99679,99681,99683,99685,99688,99692,99694] 

Цей сервіс є абсолютно безкоштовним, основна мета якого – це чисте довкілля та створення комфортних умов як для відпочинку городян, діти яких більшість часу проводять на ігрових майданчиках, так і для власників чотирилапих.

«Насправді це звичайна культура кожного, яка повинна починатись з малого, саме з таких простих речей, у даному випадку – це прибирання за своїми домашніми улюбленцями у громадських місцях та правильна утилізація батарейок», – розповів ініціатор цієї ідеї, громадський діяч, депутат ЛМР Андріян Гутник.

За його словами, над втіленням цієї  ідеї працювали понад три місяці.

«За цей час спільно з активними мешканцями мікрорайону було обрано перших 10 місць, де на їх думку необхідно встановити такі універсальні бокси. До нас вже звернулись волонтери – це люди, які власне живуть у цьому мікрорайоні та готові щодня обходити усі місця з облаштованими боксами для того, аби наповнити їх біо-пакетами та збирати використані батарейки, проводячи освітню роботу.

Сподіваюсь, що цей проект сформує добру традицію – прибирати за своїми вихованцями та не викидати використані батарейки у звичайні смітники», – зазначив Гутник.

ІА "Вголос": НОВИНИ