Про це інформує прес-служба міськради.

Кваліфікаційні вимоги: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст); післядипломна освіта в галузі управління; стаж роботи в галузі культури на посадах керівників нижчого рівня не менше ніж 5 років.

До 9 лютого 2015 року претенденти повинні надіслати на електронну адресу [email protected] такі документи: резюме; копії документів про освіту, сертифікатів тощо; стратегічний план розвитку установи на три театральні сезони 2015-2017 років (мультимедійна презентація плюс текстовий документ); два рекомендаційні листи;  мотиваційний лист (1500 знаків).

13 лютого 2015 року з 11:00 до 13:00 у великій сесійній залі Львівської міської ради кандидати публічно презентують стратегічні плани розвитку театру на три театральні сезони 2015-2017 років. 

Після завершення двох етапів відбору комісія рекомендує начальнику управління не менше ніж двох кандидатів для співбесіди щодо визначення кандидатури.

Співбесіда з начальником управління культури для відібраних кандидатів відбудеться 16 лютого в каб. 323 міськради.

Рішення про призначення ухвалює начальник управління культури.

Як писав «Вголос», 15 грудня помер директор, художній керівник театру «І люди, і ляльки», лауреат премії «Експеримент» України Олег Новохацький.

ІА "Вголос": НОВИНИ