У неділю, 12 грудня, у Львові п'яний водій влаштував ДТП, а потім намагався втекти з місця події. Його затримали поліцейські.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

«Сьогодні вдень патрульні 4 батальйону отримали виклик від водійки автомобіля BMW про ДТП на вулиці Липинського. Зі слів заявниці, автомобіль Hyundai H200 здійснив бокове зіткнення з її транспортним засобом і поїхав далі в напрямку Підзамче», - йдеться у повідомленні.

Жінка намагалася догнати порушника, але він зник з поля зору. Після цього водійка звернулася до поліції та надала фото автомобіля винуватця.

Через деякий час авто знайшли на вулиці Шевченка, воно застрягло на місці проведення будівництва дороги. За кермом знаходився 47-річний львів'янин з ознаками алкогольного сп'яніння. Від проходження тесту він відмовився.

На чоловіка склали протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП. Також на нього винесли постанову за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Нагадаємо, у неділю, 12 грудня, біля торгового центру авто Луцька автомобіль в'їхав в натовп людей, які переходили дорогу на пішохідному переході. Є постраждалі.

ІА "Вголос": НОВИНИ