Про це у коментарі кореспонденту «Вголосу» розповів керівник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

За його словами, на сьогодні дуже актуальною є саме тема психологічного супроводу людей, що побували в зоні бойових дій. Тому ця книга має стати помічником у  повсякденній діяльності курсантам, офіцерам і викладачам вищих військових навчальних закладів, командирам, фахівцям морально-психологічного забезпечення, а також усіх, хто цікавиться проблематикою військової психології.

«Це робота військовослужбовців, офіцерів, офіцерів запасу нашої Національної академії сухопутних військ, в якій вони поділилися своїм досвідом участі у бойових діях, - зазначив Олександр Поронюк. - У книзі поєднано сучасні підходи до розуміння психологічних особливостей сучасних бойових дій та їхнього впливу на бойову діяльність військовослужбовців. Подані різні бачення, як перед, після і під час бою поводитися військовим, аби ті не потрапити у важкий психологічний стан. До слова, студентам-психологам вона теж пригодиться».

Також під час презентації частину тиражу передали представникам бойових військових частин. До слова, на презентації були присутні військовослужбовці Львівського гарнізону, зокрема бійці 10 та 24-ї механізованої бригади. 

ІА "Вголос": НОВИНИ