У Львові ГО «Розвиток Громади» разом із однойменним доброчинним фондом укотре організували та провели спеціальні спортивно-розважальні рекреаційні змагання «Крок до олімпу» для людей із інвалідністю на візках.

Про це повідомляє прес-служба громадської організації.

Цього року рекреаційні ігри зібрали 30 людей із інвалідністю на візках із різних куточків України: Одеська, Львівська, Рівненська, Харківська та Тернопільська області. Змагались учасники у трьох спортивних дисциплінах: бочча, настільний теніс і флорбол.

Крім змагань, на учасників ігор чекав показовий виступ заслуженого майстра спорту України з бальних танців на візках та шестикратного чемпіона світу з бальних танців на візках Івана Сівака, а також заряд позитивом від фокусника-ілюзіоніста Віктора Кочергана, які мотивували всіх присутніх.

ГО «Розвиток Громади» висловлює щиру подяку за допомогу в організації та проведенні рекреаційних ігор «Крок до олімпу»: готелю «Рамада Львів», ринкам «Шувар» та «Стрийський», кафе «Крейзі Таун», Віктору Кочергану, Івану Сівакк, СК «Легіон», Департаменту внутрішньої політики Львівської ОДА та ліцею «Просвіта».

ІА "Вголос": НОВИНИ