У Львові до Дня захисника України пройшли інтелектуальні баталії І-го індивідуального Кубку України серед учасників бойових дій.

Про це повідомляє rozvytok-hromady.com.

Змагання організувала ГО та БФ «Розвиток Громади» спільно з Федерацією шашок Львівщини, Львівською обласною шаховою федерацією та НУ «Львівська політехніка».

У Львові на Кубку України зібралося більше 20-ти ветеранів АТО, любителів шахів і шашок з восьми областей: Волинської, Запорізької, Чернігівської, Львівської, Київської, Чернівецької, Харківської та Луганської. Турнір стане традиційним і з нагоди його започаткування посадили символічне дерево «процвітання та миру».

Змагання проходили у чотирьох дисциплінах, по дві у шахах і шашках. Кращим у бліц-турнірі з шахів Кубку України став Іван Урупа з результатом 8,5 балів, представник Волині. В аналогічному турнірі з шашок перемогу з вісьмома балами здобув Юрій Кунець, представник Яворова. Золото у І-му особистому Кубку України з шахів серед учасників бойових дій отримав Олександр Єрмаков зі Запоріжжя з результатом 5,5 балів. А перше місце з шашок посів знову ж Юрій Кунець, цього разу з показником у 13 залікових пунктів.

Організатори висловлюють подяку ГО «Українська спілка учасників АТО» (УСУ АТО), Львівській обласній шаховій федерації, Івану Ільницькому, президенту Львівської федерації шашок, туристичній компанії «Чудо Тур», садовому центру «Галсад» і НУ «Львівська політехніка».

ІА "Вголос": НОВИНИ