Нападники вимагали у нього повернути неіснуючий борг у сумі 2,5 тисячі доларів США. У випадку відмови погрожували фізичною розправою.

Неподалік Львова банда рекетирів викрала 26-річного чоловіка, щоб вибити з нього “борг” у 2,5 тис. доларів. Затриманим злочинцям 16,18, 19 і 27 років.

Про це повідомили в Нацполіції Львівщини.

Викрадення організували 10 січня близько 20:00 на одній з автозаправок поблизу Львова. Молодики підстерегли чоловіка, побили його і силою заштовхали у свій автомобіль «Мазда». Далі повезли в невідомому керунку.

"Після недовгого переслідування оперативники Управління карного розшуку спільно з патрульними поліцейськими зупинили автомобіль зловмисників, звільнили потерпілого та затримали нападників в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. На місці події працювали також слідчі та спеціалісти-криміналісти поліції Львівщини”, – розповіли в Нацполіції Львівщини.

Рекетирами виявилися 19-річний мешканець Львівського району, 27-річний мешканець Стрийського району та двоє львів’ян віком 16 та 18 років.

Жертвою зловмисників став 26-річного мешканець Яворівського району. Нападники вимагали у нього повернути неіснуючий борг у сумі 2,5 тисячі доларів США. У випадку відмови погрожували фізичною розправою.

У бандюків вилучили пневматичний пістолет.

Затриманим повідомили про підозру. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

ІА "Вголос": НОВИНИ