Учора ввечері, 18 грудня, у Львові сталася пожежа поблизу стадіону «Сільмаш».

«Вулиця Кульпарківська біля кардіологічної лікарні видимість – 2 метри. Сильне задимлення на дорозі. Пожежа на «Сільмаші», – вказав на фейсбук-сторінці спільноти «Варта-1» депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич

Відомо, що вчора ввечері оперативно на місце події прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій для ліквідування займання.

Також у деяких пабліках очевидці події стверджували, що чули декілька вибухів.

Інформацію щодо причин займання та потерпілих уточнюють.

Як повідомили сьогодні зранку в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, пожежа виникла в одноповерховій цегляній будівлі, критій металочерепицею, розміром 40×10 м.

«О 23:20 вогнеборці локалізували пожежу та о 02:39 ліквідували. Вогонь знищив дах будівлі на площі 200 кв.м., обладнання та сировину для виготовлення меблів, пошкодив стіни на площі 250 кв.м. До ліквідації пожежі залучалось 8 одиниць спецтехніки та 47 чоловік особового складу», – зазначили надзвичайники.

Обставини події та причина події встановлюють.

Нагадаємо, що в середу, 15-го грудня, у Львівській області сталась пожежа зі смертельними наслідками. Спалахнув цегляний житловий будинок. Загинув 60-річний чоловік.

У п’ятницю, 17-го грудня, в Краматорську, що на Донеччині, спалахнула пожежа на території медичного закладу. Це сталося в Центральній обласній диспетчерській «швидкій допомозі».

ІА "Вголос": НОВИНИ