Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

На першому занятті «З чого розпочати підприємницьку діяльність» викладач, бізнес-тренер Тетяна Долінська з Києва розказала бійцям та їх дружинам, які можливості можна побачити для себе у бізнесі. Вони ж поділитися тим, чого очікують від курсів та яку саме ідею хочуть реалізувати.

Відтак, учасники курсів цікавилися, як краще реалізувати певну бізнес-ідею у конкретній сфері, як вибудувати правильну структуру бізнесу та розширити його, як аналізувати ринок, як правильно працювати із замовниками та утримувати бренд підприємства.   

На наступних заняттях учасників АТО навчатимуть основ бухгалтерії та розкажуть про юридичні нюанси, пов’язаним із бізнесом.

До слова, курси триватимуть протягом місяця. Уроки передбачені у межах півтори-двох годин та відбуватимуться 2-3 рази на тиждень. Викладачі зі Львова, Києва та Варшави навчатимуть учасників АТО безкоштовно. Їх мета - надати учасникам загальну інформацію про створення підприємства, включаючи навички інтернет-маркетингу, управління, уміння вести переговори.

ІА "Вголос": НОВИНИ