Зокрема, у найвищому дивізіоні відбулися такі матчі:

У першому матчі прем’єрного ігрового дня діючий володар Відкритого Кубка Львівщини з футзалу «Фуджікура» не отримала супротиву в матчі з «Гранд Галичиною» з Великого Дорошева. Молоді хлопці Ігоря Піха старалися щось протиставити своєму супернику, але надто багато проблем «привезли» самі собі і в підсумку отримали міні-футбольний урок від суперника.

Вже в дебюті гри «Фуджікура» затиснула свого суперника на його половині поля, створила багато моментів й не дивно, що голи посипалися у ворота «Гранд-Галичини». До кінця першого тайму підопічні Володимира Когута зуміли відзначитися п’ять разів, на що суперник відповів одним голом.

У другій двадцятихвилинці ситуація на майданчику не змінилася й команди фактично догравали зустріч. 10:2 - впевнена перемога «Фуджікури», яка, як виявилося згодом, на дві години очолила турнірну таблицю першості.

«Фуджікура» - «Гранд-Галичина» - 10:2 (6:1)

«Фуджікура»: Гондецький, А. Задорожний, І. Задорожний, Когут, Вербний, Буцик, Танечник, Паприка, Ковальчук

«Гранд-Галичина»: Вороновський, Жук, Вітвіцький, Шлахетка, Паращин, Єпіфонов, Кравчук, Піх, Хом’як

Голи: Вербний, 2, 8, 29, Саприка, 10, 15, 23, Когут, 12, І. Задорожний, 16, Танечник, 23, 27 – Кравчу, 11.

Попередження: Шлахетка, 26

Арбітри: І. Вишиваний, Р. Хомляк (обидва Львів)


Після матчу «Фуджікура» - «Гранд-Галичина» на штучне поле СК «Електрон» вийшли «Нові імена» та «Спільнота». Ці команди між собою зустрічалися у зимовому чемпіонаті. Що цікаво, тоді дві гри завершилися перемогою «імен» із рахунком 2:1.

Чи то команди «домовилися» перед грою, чи так склалися обставини, але й сьогоднішня гра рівних по силі команд завершилася знову перемогою підопічних Сергія Нікітіна із рахунком 2:1.

З перших хвилин зустрічі стало зрозуміло, що великого рахунку в цій зустрічі не буде.

«Нові імена» за рахунок більшої лавки запасних старалися взяти ініціативу у свої ноги, а от гравці «Спільноти» грали на контратаках. Чудові моменти відзначитися у складі цієї команди мали Кунтий та Ленько. Втім, як це часто трапляється, забила не «Спільнота», а «Нові імена». Таким собі героєм зустрічі став Тарас Николишин, який спершу віддав результативну передачу на Володимира Великого, а згодом і відзначився сам.

Все, на що спромігся суперник, - під кінець зустрічі підсолодити гіркоту поразки своєї команди. Відзначився Андрій Миханишин.

«Нові імена» - «Спільнота» - 2:1 (2:1)

«Нові імена»: Власенко, В. Великий, Николишин, Ільків, Бутрин, А. Великий, О. Великий, Чабан, Ковалик, Нікітін, Іванина, Гультяєв, Воробій

«Спільнота»: Мостинець, Кунтий, Ділай, Когут, Миханишин, Шокарев, Ленько, Сорока

Голи: В. Великий, 11, Николишин, 15 – Миханишин, 29

Попередження: Гультяєв, 20, Николишин 24 – Ленько, 2

Арбітри: І. Вишиваний, Р. Чарнота (обидва Львів)


 

ІА "Вголос": НОВИНИ