Учора, 14 березня, в одному з корпусів НУ «Львівська політехніка» Молодіжна рада об'єднання профспілок Львівщини організувала першу зустріч у межах залучення студентів до працевлаштування на теренах України.

Про це повідомили у Молодіжній раді об'єднання профспілок Львівщини.

"Для молоді про перспективи та переваги роботи у нашій державі розповіла журналістка, теле- і радіоведуча, співзасновниця радіо Radio SKOVORODA та Blog 360, автор і ведуча «Теорії Великого Виклику» Мар'яна Романяк. Дискусія із майбутніми журналістами тривала більше години, найбільше усіх присутніх цікавило, як розпочати свій професійний шлях і досягнути успіху. Відтепер подібні зустрічі відомих та авторитетних людей із львівськими студентами стануть постійними, а сфера діяльності спікерів буде різноманітною. Такого формату проект не лише допоможе заохотити молоде покоління до створення власної справи у рідній країні, а й відкриє для них нові знайомства та цікавий досвід. Проект покликаний зупинити трудову міграцію молоді за кордон", — йдеться у повідомленні.

«Боротьба з трудовою міграцією молоді за кордон один із ключових факторів побудови успішного майбутнього нашої країни. Саме тому наш проект покликаний зацікавити студентів у праці на теренах нашої держави. Ми закликаємо усіх долучатись і показувати на особистому прикладі, що працювати в Україні — модно та престижно!», — розповів Олег Долінський, голова Молодіжної ради ОПЛ.

ІА "Вголос": НОВИНИ