Прокуратура Львівської області 22 жовтня скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох підлітків, яких підозрювали у нападі на табір ромів на околиці Львова.

Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що під час тодішнього інциденту, який стався в ніч на 24 червня у лісосмузі неподалік від вул. Трускавецької, одна особа загинула, а ще троє отримали тілесні ушкодження.

Під час досудового розслідування встановили причетність до вчинення цього злочину та затримали в порядку ст. 208 КПК України вісьмох осіб, серед них є семеро неповнолітніх.

До слова, досудове розслідування стосовно всіх інших підозрюваних ще триває.

За вчинене фігурантам загрожує від трьох до семи років ув'язнення.

Як писав «Вголос», у лісовому масиві на околиці Львова група невідомих осіб у масках напала на циганський табір. Вік нападників — 16-17 років. Усі вони — жителі Львова. Нападниками керував старший. Загиблого кололи ножами з однозначною метою вбити. Маму порізали за те, що пробувала захистити десятирічну дитину.

Як заявив голова Національної поліції України Сергій Князєв, правоохоронці вилучили знаряддя злочину. За цим фактом відкрили карне провадження. Подію слідчі кваліфікували як умисне вбивство, вчинене групою осіб, повідомляє прес-служба МВС.

ІА "Вголос": НОВИНИ