Про це під час сесії Львівської міської ради заявив депутат від ВО «Свобода» Тарас Гупало, передає кореспондент «Вголосу».

Депутат зазначив, що комунальні підприємства, надавачі послуг з управління будинків, просто ігнорують проблемні майданчики на різноманітних локаціях, оскільки плата за їх утримання не входить у складову відповідних тарифів. Натомість, районні адміністрації чи профільне управління не володіють відповідними бюджетними призначеннями, аби забезпечити належний догляд за спортивно-дитячою інфраструктурою.

«Вимагаю забезпечити районні адміністрації Львівської міської ради належним обсягом бюджетних призначень до завершення бюджетного 2017 року, аби провести поточні та капітальні ремонти дитячих та спортивних майданчиків на території районів міста.

Забезпечити розробку та винесення на розгляд міської ради проектів рішень, що передбачатимуть конкретно визначеного суб'єкта, відповідального за належне утримання, поточні та капітальні ремонти дитячих і спортивних майданчиків на території районів міста, а також наділеного для цього відповідними матеріально-технічними ресурсами», – наголосив Тарас Гупало.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ