У львівському ресторані «Старгород», що на вул. Римлянина, 1, охоронці побили відвідувача, котрий запитав офіціантку про те, чому у закладі грає російська музика.

Про це повідомляє «Форпост» із посиланням на потерпілого.

Потерпілий Володимир (прізвища не вказано) розповів, що він 2 грудня у «Старгороді» був запрошеним на День народження. Чоловік зазначає, що коли він проходив повз сцену, то почув, що у закладі грає російська музика

«Після цього я підійшов до офіціантки, яка знаходилась біля барної стійки та запитав, чи я добре чую що це пісня російською мовою. Вона підтвердила це», — розповів потерпілий.

Чоловік стверджує, що після цього запитання, до нього підбігла охорона «Старгороду». Йому заломили руки й обличчям до низу вивели з ресторану. Далі охоронці притиснули Володимира до фасаду будинку та почали жорстоко бити. На щастя, з приміщення вибігли друзі потерпілого й урятували його від нападників.

Згодом потерпілий викликав поліцію та написав заяву про напад. Чоловік розповідає, що він вражений поведінкою охорони «Старгороду» та звертатиметься до суду.

Як писав «Вголос», у Львові 2 грудня 2017 року охоронці "Старгороду" уже нападали на двох військовослубовців, котрі попросили адміністрацію закладу припинити крутити російську попсу.

ІА "Вголос": НОВИНИ