Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 11 травня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

Загальна сума коштів на надання фінансової підтримки у 2018 році становить 227 300 грн. Фінансова підтримка надається обдарованій молоді для участі в олімпіадах, турнірах, конкурсах, змаганнях тощо через виплату одноразової грошової виплати.

Розмір фінансової підтримки визначається рішенням керівної ради Програми підтримки обдарованої молоді м. Львова, затвердженої ухвалою міської ради від 22.03.2018 № 3134

Кошти надаються учню або учнівській команді у вигляді одноразової грошової виплати,  розмір якої не повинен перевищувати 75 % загальної вартості витрат на участь в інтелектуальних турнірах, конкурсах, олімпіадах, змаганнях тощо. Ця підтримка спрямовується лише на проїзд та проживання учасника інтелектуальних турніру, конкурсу, олімпіади, змагання тощо.

Для отримання фінансової підтримки, учасники не пізніше, ніж за 30 днів до участі у заходах, які відбуваються у 2018 році, подають на розгляд керівної ради необхідні документи. Останній день подання документів – 30 листопада 2018 року.

«Протягом 10 днів після завершення інтелектуальних турнірів, конкурсів, олімпіад, змагань тощо отримувач фінансової підтримки подає копії підтверджуючих документів (копії квитків, копії квитанцій за проживання, чеків, оплачених рахунків та інші документи, які підтверджують участь)», – йдеться у рішенні виконкому.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ