Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Зокрема, громадськість покладала квіти до пам’ятника головному командирові УПА генерал-хорунжому Романові Шухевичу у Білогорщі. Звідси стартувала 18-та щорічна естафета «Вогонь пам’яті героїв» за участі студентів Львівського державного університету фізичної культури.

Опісля учасники АТО, родини Героїв Небесної Сотні, представники влади та громадськості  поклали квіти і лампадки до могил Героїв на Личаківському кладовищі.

Також представники волонтерських, патріотичних та ветеранських організацій, влади, учасники АТО, родини Героїв Небесної Сотні, медики Майдану та учасники Революції Гідності, молодіжні громадські організації, ліцеїсти, школярі та студенти пройшли урочистою ходою від пам’ятника Тарасові Шевченку до пам’ятника Степану Бандері. Там зведений хор із 20 хорів області виконав Національний Гімн України і відбулось громадське віче.

Зазначимо також, що з 10:00 до 20:00 у сквері «На валах» експонується виставка «Алея Героїв» із реконструкторами в одностроях українських збройних формувань періоду національно-визвольної боротьби.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ