До участі запрошують локальні та всеукраїнські знімальні команди й продакшни. Переможці конкурсу отримають повне чи часткове фінансування свого кінопроекту.

Обов’язкова вимога до проектів – зйомки повинні відбуватися на території Львова чи Львівської області. Приймають проекти ігрових, документальних та анімаційних робіт.

Формат пітчингу – поширена у світі практика відбору проектів для фінансування чи подальшої розробки, яка передбачає попереднє подання матеріалу (1 етап), публічне представлення відібраних проектів (2 етап) і власне виробництво проектів-переможців.

Подання проектів триває до 18 грудня 2014 року включно за електронною формою.

Пакет документів для участі в пітчингу:

1. Розширений синопсис фільму.

2. Сценарій фільму.

3. Режисерське бачення.

4. Зразки попередніх робіт.

5. Список знімальної команди, акторів із короткою біографією кожного/ої.

6. Хронологічний план роботи над фільмом.

Перевагу надаватимуть професійним командам, які матимуть семпл відзнятого матеріалу і зможуть довести доцільність та актуальність свого проекту. Всього буде визначено до п’яти команд-переможниць.

Переможці пітчингу отримають фінансування чи дофінансування в розмірі до 7 тисяч гривень. Окрім фінансового питання, організатори також надають консультаційну та промоційну підтримку. 

Організатори пітчингу: мистецька формація «Wiz-Art» за підтримки Львівської обласної державної адміністрації.

Довідки за телефоном: +380 (63) 561 57 22 або електронною поштою [email protected], додаткова інформація є також на сайті wiz-art.ua.

Пітчинг (англ. «pitch» – виставляти на продаж) — презентація кінопроекту задля пошуку інвесторів, готових фінансувати його.

ІА "Вголос": НОВИНИ