Уже традиційно 1-2 листопада у Львові відбувається одна з найбільш масштабних подій в економічному житті всієї України — Львівський Міжнародний економічний форум, на якому промислові підприємства з різних регіонів нашої держави представлятимуть свою продукцію.

Про це кореспондентові «Вголосу» розповів Роман Филипів, директор департаменту економічної політики Львівської ОДА.

«Цього року пройде вже XVIII-й Міжнародний економічний форум, який отримав девіз: «Львівщина — хаб можливостей!». Достатньо багатозначна назва тому, що останні роки ми багатьох зуміли переконати в тому, що Львівська область є осередком для реалізації своїх можливостей як в економічному, так і в соціальному планах. Думаю, що наш форум сьогодні претендує бути одним із провідних в Україні», — зазначив він.

Також чиновник зазначив, що на заході буде представлена виставка «Схід-Експо», на якій підприємства Донецької та Луганської областей будуть демонструвати свою продукцію.

«Це важливо, що Львівщина сьогодні стає місцем, де мають можливість показати себе інші регіони й обговорити політичні та стратегічні питання розвитку нашої держави», — мовив Филипів.

Крім цього, додають організатори, у Міжнародному економічному форумі приймуть участь відомі українські та зарубіжні економісти, представники дипломатичного сектору й уряду України. Там зарубіжним партнерам ставитимуть запитання, як вони розцінюють реформи, що відбуваються в Україні, та наскільки вони впливають на суспільне життя і промисловість.

ІА "Вголос": НОВИНИ