Про це повідомляє прес-центр головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Як зазначено в повідомленні, на доукомплектованих місцях уже сьогодні в тестовому режимі прийнято 30 документів для виготовлення паспортів України для виїзду за кордон із безконтактним електронним носієм.

Підрозділ працює щодня, окрім суботи і неділі, з 09:00 до 17:00. Обідня перерва – з 13:00 до 14:00.

Для оформлення документа необхідно мати паспорт громадянина для виїзду за кордон (+ 2 ксерокопії) та ідентифікаційний код (+ 2 ксерокопії).

У повідомленні зазначено, що в регламентному режимі (20 днів) виготовлення паспорта коштуватиме 518,15 грн, в оперативному (7 днів) – 775,30 грн.

Загалом сьогодні закордонний паспорт з біометричними даними можна оформити в підрозділах ДМС на вул. Руданського, 3 (1 робоче місце), вул. Залізничній, 16 (2 робочі місця), та вул. Богдана Хмельницького, 212 («Паспортний сервіс» із комерційною націнкою вартості послуги – 250 грн, 1 робоче місце).

«ГУ ДМС України у Львівській області ще раз наголошує, що кількість робочих місць, де можна буде здати документи для виготовлення біометричних паспортів для виїзду за кордон до кінця січня суттєво збільшиться. На Львівську область розподілено 64 робочі місця проти 22, що працювали до 1 січня 2015 року. Якщо у вас немає гострої необхідності у виготовленні такого документа, не поспішайте. Дочекайтеся, коли цю процедуру можна буде здійснити без створення зайвого ажіотажу», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, видачу біометричних паспортів мали розпочати з 1 січня 2015 року. 

ІА "Вголос": НОВИНИ