7 травня у Львові нагородили найкращого спортсмена та тренера Львівщини за підсумками березня 2019 року.

Про це повідомили у відділенні НОК України у Львівській області.

Найкращим спортсменом став Павло Коростильов. Це звання Павло отримав завдяки успішним виступам на чемпіонаті Європи-2019 з кульової стрільби, де у вправі ПП-3 (пневматичний пістолет) посів 1 особисте місце та 2 командне. Павло вже увосьме отримує відзнаку «Найкращий спортсмен Львівщини за підсумками окремих місяців», а за результатами 2018 року його було визнано найкращим спортсменом року на Львівщині.

До слова, Павло став першим (!) з усіх українських спортсменів, хто здобув перепустку на літні Олімпійські ігри в Токіо-2020.

Вручили Павлові спеціальну відзнаку та ексклюзивну поштову марку з його зображенням.

На урочистій церемонії відзначили також заслуженого тренера України з дзюдо Ярослава Стельмаха. Указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, культурно-освітній розвиток української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю Ярославу Миколайовичу надали почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

На запрошення голови відділення НОК України Юрія Турянського у межах заходу також відбулися презентація і відзначення першого Міжнародного трьохетапного гірськолижного кубка «Karpatia OPEN» та команди «Бориславська Сніжинка», яка виборола перше загальнокомандне місце у згаданих змаганнях.

ІА "Вголос": НОВИНИ