«На сьогоднішній день залишилось лише одне приміщення, де перебуває амбулаторія сімейної медицини, - розповіла Зоряна Довганик. - І уже зараз для амбулаторії шукають інше приміщення».

За словами Зоряни Довганик, цього року вдалося додатково відкрити 24 дошкільні групи: переважна більшість із них уже працює, ще частина прийме вихованців до кінця року. «У нас є багато ідей для того, аби забезпечити якомога більше дітей дошкільною освітою, - додала Зоряна Довганик. - Наприклад, плануємо відкрити групи короткотривалого перебування, де батьки зможуть залишити дітей на кілька годин: з 9:00 до 13:00 або ж з 14:00 до 18:00 год».

До слова, на сьогодні у черзі до дошкільних навчальних закладів перебуває 10 800 дітей. Втім, як повідомила посадовець, у 2017 році до садочків зарахують близько 7 тисяч дітлахів.

«На сьогоднішній день усі батьки міста Львова, діти яких можуть бути зарахованими до дошкільних навчальних закладів, отримали повідомлення про те, що потрібно принести документи до ДНЗ, - додала Зоряна Довганик. - Зарахування розпочинається з 1 вересня».

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ