Відповідне рішення прийняли сьогодні, 17 лютого, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент Вголосу.

Зокрема, Благодійна організація Регіональний Центр соціальної адаптації на реалізацію проекту соціальної адаптації громадян, які повернулись з місць позбавлення волі з міського бюджету отримала 98 118 грн.

Львівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ» на реалізацію проекту «Лис Микита: серія «Мультиплікація з аудіодискрипцією для незрячих дітей» отримала з міського бюджету 48 тис грн.

Благодійний фонд «Шпиталь ім. Митрополита Андрея Шептицького Курії Львівської Архієпархії Української греко-католицької Церкви» на реалізацію своїх двох проектів: «Виїзна бригада паліативної допомоги» та «Збільшення можливості медико-соціальної та психологічної підтримки соціально незахищених осіб» відповідно отримав 49 993 грн та 28 500 грн.

Громадській організації Лярш-Ковчег на впровадження проекту «Освіта для особливих людей» з міського бюджету виділили 25 389 грн. 

ІА "Вголос": НОВИНИ