Про це в коментарі «Вголосу» повідомила редактор літературної частини театру Тетяна Батицька.

«Наразі в театрі працюють фахівці, які мають визначити головну причину обвалу сцени над оркестровою ямою», – пояснила редактор і додала, що більше інформації про обставини цієї події можна буде дізнатися пізніше.

Своєю чергою, в прес-службі ДСНС у Львівській області запевнили, що до рятувальників через обвал сцени вчора ніхто не звертався.

Натомість у спільноті «Варта 1» очевидці надалі коментують ситуацію.

«Діти дуже налякані, моя донька впала, мами співаків теж налякалися добряче. Провалилася не сцена, а дошка, яка накриває оркестрову яму! Просто надто багато людей стояли на дошці, хтось з бабусь став на кут, своєю вагою переваживши. Організатори, певне, могли подбати про «точки», де дітям легше було б чекати на автографи. Але як є, так є. Дитина плаче, бо дійсно болить синець, зіпсуто кілька днів літа дитини, а решта пусте», – написала Olha Babichuk.

Як писав «Вголос», 29 червня після концерту «Потап та діти» в Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької під вагою великої кількості людей розійшлися дошки над оркестровою ямою, і близько 20 осіб провалилося.

ІА "Вголос": НОВИНИ