22 жовтня 2018 року у Львівській обласній раді (вул. В. Винниченка, 16, Мала сесійна зала) відбудеться круглий стіл на тему: «Християнське виховання та інституція сім’ї: як вберегти від загроз». Початок о 12.00.

Один з організаторів заходу Віталій Горбатенко (ГО «Громада та ініціатива») у коментарі «Вголосу» зазначив, що тема збереження сімейних цінностей сьогодні в Україні є особливо актуальною.

«Громадськість повинна зупинити процес внесення до Конституції України викривлених понять сім’ї, шлюбу, батьківства, материнства й дитинства. Ми стурбовані ухваленим урядом »Планом дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року«. Даний »план« передбачає легалізацію цивільного партнерства  для одностатевих пар, спрощення процедури зміни (корекції) статі, право на всиновлення дітей трансґендерами, транссексуалами, трансвеститами», - підкреслив активіст.

Захід організовано з ініціативи громадських організацій, зокрема БГО «Христове милосердя», та за сприяння депутатів Львівської обласної ради. У ньому візьмуть участь науковці, представники духовенства, громадськість, представники Львівської обласної ради та облдержадміністрації.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ