Зловмисника знайшли та затримали сьогодні, 21 грудня, на вулиці Кульпарківській,95 у Львові.

З'ясувалось, що затриманий 50-річний мешканець Києва вже був раніше судимий за розбещення неповнолітніх.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Львівщини.

Так, за скоєне йому загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, у поліцію звернулась мати семирічної учениці другого класу однієї з львівських шкіл, яка повідомила, що невідомий чоловік зайшов у шкільний туалет, коли там перебувала її донька та намагався вчинити щодо дитини розпусні дії. 

За даними ЗМІ, інцидент стався у львівській школі № 43, розташованій на вулиці Масарика, 9. Дитина, яка стала жертвою педофіла, зараз не відвідує класні заняття.

Вголос писав, що чоловік застав у туалеті другокласницю. Він представився лікаркою та наказав дитині роздягнутися для огляду.

Оскільки школярки не було орієнтовно 20 хвилин, вчителька пішла її шукати. Коли педагог зайшла у вбиральню, то побачила педофіла. Він відштовхнув жінку та швидко втік зі школи.

У соціальних мережах користувачі повідомляють, що вчора переодягненого в жінку чоловіка також бачили на Сихові. 

У Львівській міській раді додали, що зафіксовано факти проникнення невідомої особи в дві львівські школи. Усі відеоматеріали управління надали правоохоронним органам та Ювенальній превенції у Львівській області.

Також, як вдалося дізнатися «Вголосу» з власних джерел, в поліції невдоволені тим, що ця інформація виплила назовні. Адже цього педофіла бачили і в іншому навчальному закладі Львова, але йому знову вдалося втекти.

ІА "Вголос": НОВИНИ