[media=118200,118201,118202,118203] 

Про це повідомила патрульна поліція Львова. 

28 лютого приблизно о 23:00 мешканці будинку на вул. Городоцькій, 234, викликали наряд поліції через шум в одній з квартир. «Коли приїхали патрульні й зайшли у квартиру, то виявили там притон, в якому перебували невідомі особи, господар квартири та неповнолітній хлопець, 12 років. Сусіди повідомили поліцію, що у квартирі часто відбуваються дивні речі, а зокрема те, що її відвідують неповнолітні діти. Під час розмови поліцейських з неповнолітнім з’ясувалося, що власник квартири Матвієць Віталій, 1968 року народження, мав із ним статеві стосунки», – ідеться в повідомленні.

Як пише «Varta1», на місце викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції. Також мешканці будинку зателефонували на гарячу лінію «Варта1».

«Приїхавши на місце, ми побачили у квартирі чоловіка, жінку та неповнолітнього хлопця. Самого Матвійця Віталія у квартирі вже не було, його на той час уже доставили в Залізничний ВП. Жінка розказала, що й дитина, й інший чоловік, який був у квартирі, мали одностатеві зносини з Матвійцем, а вона – співмешканка Матвійця. Всіх було затримано та доставлено в райвідділ», – пишуть у групі.

Активісти поїхали в село, де мешкає мама хлопця, і з допомогою групи швидкого реагування Кам’янка-Бузького району привезли її до Львова у відділок.

За словами матері, яка, до речі, поводилася спокійно і байдуже, з’ясувалося, що «Матвієць часто бував у їхньому селі, допомагав людям на господарці й за це йому давали різні продукти харчування». Її син уже три дні перебував у Львові в Матвійця вдома – він повіз йому продукти, але сама жінка не знала адреси, куди їздила її дитина.

Сам хлопець розповів, що познайомився з Матвійцем ще 2013 року в соцмережах.

Матвієць був уже до того судимий за зґвалтування неповнолітнього.

Наразі дитину повезли на огляд до лікаря. Мама хлопця написала заяву.

На фото: Матвієць, його співмешканка Надія та психічнохворий Дмитро, який жебракує і в цей момент перебуває під слідством за крадіжку 3000 гривень.

ІА "Вголос": НОВИНИ