У п'ятницю, 14 червня, відбудеться благодійний захід із метою зібрати кошти для участі футбольної команди "КОПА" у світовому турнірі "Hope for Mundial" у Варшаві.

До складу ФК "Копа" входять діти-сироти, діти, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, з малозабезпечених і багатодітних сімей. Торік юні футболісти посіли перше місце у світовому чемпіонаті.

Цього року світовий турнір "Hope for Mundial" відбудеться 13-14 липня у Варшаві. ФК "КОПА" мріє захистити титул чемпіона та є  єдиним представником з України. "Зберімось всі разом - заради шляхетної дитячої мрії", - закликають організатори турніру.

Організатор благодійного заходу - "Центр опіки сиріт” ЛА УГКЦ.

Локація: вул. Джерельна, 20.

Початок: о 19:00.

Хедлайнер: Lvivdanceclub та гурт "МЕРІ".

У програмі заходу - презентація  футбольної команди "КОПА", представлення форми, в якій хлопці поїдуть на турнір від партнерів, виступ Lvivdanceclub та хедлайнера гурту "МЕРІ".

Сума, яку необхідно зібрати, - близько 3 000 євро. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на перевезення дітей і супровід на турнір, проживання, сувеніри, відвідини місцевих музеїв. Під час поїздки хлопці не лише братимуть участь у змаганнях, а знайомитимуться із традиціями і культурою цієї країни.

Захід відбуватиметься за підтримки фундації Юрія Турянського "Почни із себе" та відділення НОК України у Львівській області.

ІА "Вголос": НОВИНИ