Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 5 березня, призначивнових головів Личаківської та Франківської адміністрацій.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Головою Личаківської районної адміністрації призначено Юрія Лукашевського, який досі очолював департамент міської агломерації.
Зазначається, що Юрій Лукашевський у міській раді працює  давно. Очолював  управління «Секретаріат ради». Наступний кар’єрний крок – це департамент міської агломерації.

«Достатньо якісно вибудував роботу департаменту. Адже ми доєднали багато громад і завдання було - зробити всіх одним цілим. Теперішнє призначення для нього є викликом, адже очолювати район – це найскладніша робота», - йдеться у повідомленні.

Водночас, головою Франківської районної адміністрації призначено Оксану Пригоду. Останній рік Оксана Пригода очолювала Личаківську РА.

«Це людина, яка має великий досвід керування. Пройшла життєвий шлях на різних посадах, різних структурах. На сьогодні Оксана Пригода є найбільш драйвовим керівником, бо Личаківський район, який вона очолювала, є лідером наших міських загальних рейтингів.Тепер у неї буде завдання вивести в лідери Франківський район і показати всім хороший приклад управління», - наголосив мер Львова Андрій Садовий, під час представлення Оксани Пригоди колективу Франківської районної адміністрації. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ