Галицька райадміністрація виділить на озеленення 2 млн грн

Годинник на площі Митній у Львові, який традиційно заквітчують навесні, працює вже з новими яскравими квітами. Саме тут, у центральній частині Львова, почали висаджувати перші квіткові композиції. Про це йдеться на сайті мерії. 

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, підрядна організація ТОВ «Plantpol Україна» сьогодні, 10-го квітня, висадила квіти на двох локаціях – біля пам’ятника Митрополиту Андрею, що біля церкви св. Юра, і «квітковий годинник» біля площі Митної. На усіх клумбах висадили віоли.

«Сьогодні ми розпочали висадку квітів у нашому районі. Відтак облаштували дві квіткові композиції – «квітковий годинник» біля площі Митної та клумбу біля нього, а також висадили квіти біля пам’ятника Митрополиту Андрею, навпроти церкви св. Юра.

На усіх клумбах висадили віоли.

У залежності від погодних умов, можливо до кінця тижня, висадимо квіти ще на кількох клумбах. Загалом у центральній частині міста маємо 14 локацій, де висаджуємо квіти», – розповів начальник відділу комунального господарства Галицької райадміністрації Віктор Дубиняк.

Загалом на роботи з озеленення у Галицькій районній адміністрації передбачено більше 2 млн грн. Минулого року на озеленення району була виділена приблизно така ж сума.

«Вголос» писав про деталі загибелі жінки,

яка випала з вікна багатоповерхівки у Львові

 

ІА "Вголос": НОВИНИ