Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Упродовж липня було виконано 820 рейсів, а заповнюваність потягів склала 96%. Це на 131 тисячу більше пасажирів, ніж у липні 2016 року. А загалом за 7 місяців 2017 року швидкісними потягами Інтерсіті+ та Інтерсіті перевезено майже 3 мільйона пасажирів.

Довідка

Парк рухомого складу швидкісних поїздів складається з 10 електропоїздів HRCS-2 виробництва компанії HYUNDAI Rotem, 2 електропоїздів ЕКр-1 «Тарпан» виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», 2 поїздів на локомотивній тязі виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» та 2 двоповерхових поїздів чеського виробництва Skoda. 

Наразі швидкісні потяги Інтерсіті+ та Інтерсіті здійснюють рейси зі столиці України до Харкова, Львова, Запоріжжя, Дніпра, Покровська, Костянтинівки, Одеси, Тернополя та інших обласних центрів, а також у міжнародному сполученні Київ – Перемишль.

Раніше повідомлялося,  що Укрзалізниця призначила другу пару поїздів Інтерсіті+ № 715/716 Київ, Львів – Перемишль. Вона курсуватиме  з 24 серпня 2017 року через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль.

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ