Партія «Опозиційна платформа — за життя» звинуватила президента Володимира Зеленського у позбавленні цифрової ліцензії телеканалу «112 Україна» і назвала це «рейдерським захопленням».

Про це йдеться в заяві партії.

«Послужливі маріонетки з Нацради виконали наказ влади розправитися з незалежним телевізійним каналом. Своїм рішенням Нацрада узаконила рейдерське захоплення телеканалу — те саме захоплення, яке, як повідомляли експерти і журналісти, готувалося в Офісі президента«, - зазначають в Опоплатформі.

Там вважають, що члени Нацради виконують замовлення Зеленського і Богдана.

Крім того, у партії розповіли про »численні погрози президента Володимира Зеленського« на адресу телеканалів, якими володіє депутат від «За життя» Тарас Козак, соратник кума Путіна Віктора Медведчука.

У медіахолдинг Козака, крім «112 Україна», входять канали NewsOne та ZIK.

«Президент і його команда, яка боїться чути правду, яка знищує вільні ЗМІ, формуючи під себе комфортний медіапростір, і якій не потрібні журналісти, неминуче повторить долю своїх »папередніков«», — вважають у партії.

Як писав »Вголос", Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на сьогоднішньому засіданні відмовила телеканалу «112 Україна» у продовженні ліцензії на цифрове мовлення.

ІА "Вголос": НОВИНИ