Про це пише у Facebook глава ВО «Свобода» Олег Тягнибок

Як уже писав «Вголос», сьогодні, 4 серпня, представники ВО «Свобода» під НКРЕКП проводили акцію протесту проти чергового антисоціального рішення влади.

«Наші активісти змусили членів комісії, повністю контрольованої олігархами, відкласти свої злочинні плани щодо впровадження абонплати. Відразу ж після цього з’явилися слізні заяви голови НКРЕКП, екс-рошенівського менеджера Вовка, що ніхто начебто і не збирався нічого ухвалювати, а мова була лиш про обговорення. Брехуни і боягузи завжди діють тихо та саме тоді, коли найменший ризик попастися. Так було і сьогодні. Життя нічому не вчить цих злодіїв. Ми ж нічого не забудемо, нічого не подаруємо. Хай навіть не сподіваються», - наголошує лідер націоналістів.

Тягнибок зазначає, що контрольований олігархічною владою регулятор у квітні цього року вже намагався запустити процес стягнення цієї абонплати. Тоді під тиском громадськості та ВО «Свобода» він мусив зупинитися:

«Тоді влада намагалася заспокоїти громаду фейковим звільненням членів НКРЕКП, які спокійнісінько сидять на своїх місцях і продовжують обслуговувати інтереси своїх господарів – олігархів. А також начебто було скасовано намір ввести саму абонплату. Хоча насправді фактично лише відтермінували на певний час запровадження постанови про абонплату за газ. Очевидно, що за цим буде рішення про абонплату і за теплопостачання».

Очільник «Свободи» підкреслює, що поки влада кулуарно призначатиме регуляторів, в Україні ніколи не буде соціально справедливих тарифів:

«Поки діє система колективної безвідповідальності, коли соціальне становище українців погіршується, а відповідальних за це просто нема в природі, доти влада буде визискувати звичайних громадян та вірити в свою безкарність. Власне, саме віра в свою безкарність та розрахунок на те, що все зійде з рук, серед іншого спонукає владу бариг вчергове відверто плювати українцям в обличчя.

Янукович і його посіпаки лізли людям у холодильники, а нинішня влада вже останнє прямо з рота витягує. І все заради збереження можливості отримувати корупційні надприбутки, заради самозбереження у владі, заради того, щоби продовжувати заганяти Україну в середньовіччя, а українців тримати в заручниках своєї жадібності».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ