Про це сказав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк під час робочої наради, повідомляє Урядовий портал.

Наразі Мінрегіон працює над питанням формування та встановлення тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

Заступник Міністра наголосив на необхідності встановлення та формування справедливих тарифів у галузі теплопостачання.

«Міністерство розробило проект постанови Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», - додав Едуард Кругляк.

За його словами, питання запровадження економічних механізмів стимулювання виробництва теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії вирішить законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про теплопостачання» щодо стимулювання виробництва теплової енергії з альтернативних джерел енергії» (від 30.03.2016 реєстр. № 4334

ІА "Вголос": НОВИНИ