Про це повідомила Московська прокуратура з нагляду за виконанням законів на повітряному і водному транспорті, пише «Лента». 

«У ТОВ «Аеро Фукс» допускалася до реалізації харчова продукція з вичерпаним терміном придатності, яка також не відповідає вимогам безпеки за мікробіологічними показниками: у ряді салатів були виявлені бактерії групи кишкової палички», - йдеться в повідомленні відомства.

За результатами перевірки прокуратура порушила 16 адміністративних справ відносно трьох юридичних осіб та їх керівників. Також у відомстві підкреслили, що усунення порушень перебуває на контролі.

Їжу для пасажирів авіатранспорту готують в спеціальних цехах, сортують і відправляють на склад. Протягом польоту пасажир може замовити дієтичне, вегетаріанське меню, дитяче харчування або страви в залежності від віросповідання. На рейсах тривалістю до трьох годин мандрівникові пропонують холодні закуски, прохолодні напої і десерт. На більш тривалих рейсах в меню входять гарячі страви, а при перельотах тривалістю понад шість годин їжу подають два рази.

ІА "Вголос": НОВИНИ