Про це повідомив Агентству міських новин «Москва» сам адвокат.


Він розповів, що вранці 14 лютого «неподалік його офісу невідомі з травматичного пістолета обстріляли його авто та розбили скляний дах».

Раніше стало теж відомо, що вночі невідомі розбили вікно в автівці Заурбека Садаханова - іншого адвоката одного з обвинувачених у справі про вбивство Нємцова і викрали всі матеріали та аудіозаписи судових засідань.

За словами адвоката, «він припаркував машину біля супермаркета і коли повернувся з магазину, то виявив, що вікно в його авто розбите, а з заднього сидіння вкрадена сумка з усіма матеріалами у справі про вбивство Нємцова, всі аудіозаписи судових засідань, а також його посвідчення адвоката, паспорт Російської Федерації і закордонний паспорт».

На думку Садаханова, крадіжка документів «безпосередньо пов'язана з цією справою». Адвокат також звернувся до поліції із заявою про крадіжку.

Московський окружний військовий суд 3 жовтня 2016 року приступив до розгляду по суті кримінальної справи про вбивство політика Бориса Нємцова. На лаві підсудних: Заур Дадаєв, Анзор і Шадід Ґубашеви, Темерлан Ескерханов і Хамзат Баха. Фігуранти справи заявляють про свою непричетність до вбивства Бориса Нємцова і стверджують, що не знали політика.


 

ІА "Вголос": НОВИНИ