Про це повідомляє кореспондент «Медузи» з місця подій.

Група бійців ОМОН врізається в натовп присутніх і витісняє їх з площі. Затримано близько десяти осіб. Поліцейські застосовують кийки. За інформацією кореспондента, до площі стягують приблизно 200 бійців ОМОН, вони ланцюгом відтісняють людей.

В ефірі телеканалу «Дождь» повідомляють, що на площі застосували газ. Кореспонденти «Медузи» цього не підтверджують.

 

 

 

 

Щойно у Москві затримали опозиціонера Олексія Навального, який приєднався до акції проти корупції.

Як відомо, на початку березня Навальний звинуватив прем'єра РФ Дмитра Медведєва у створенні «корупційної імперії». У розслідуванні зазначали, що Медведєв і його довірені люди «створили злочинну схему, засновану не на офшорах, як це часто буває, а на некомерційних фондах». В обслуговуванні схем Медведєва і його нерухомості задіяні тисячі людей. У ФБК стверджують, що Медведєв контролює кілька благодійних фондів, які перераховані 70 мільярдів рублів (за який період, не уточнюється). Крім того, у розслідуванні розповідається про дві яхти, які були пришвартовані у резиденції Медведєва в Плесі. Яхти оформлені на близьку до Медведєва структуру.

Як уже писав Вголос, сьогодні у Хабаровську, Владивостоку і Барнаулі почалися мітинги «Він нам не Дімон», на яких активісти закликають до боротьби з корупцією та розслідування діяльності прем'єра Російської Федерації Дмитра Медведєва.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ