Про це повідомили в прес-службі Мукачівської мерії.

«На черговій сесії міськради депутати погодили співфінансування заходів у Мукачевому по проекту «Транскордонна зелена транспортна мережа – ключове рішення для доступності та сталої мобільності» для реалізації в межах Програми транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 рр.

Пропонується придбати та встановити зарядні станції – спеціальні стійки. Електрозаправка, головний інфраструктурний компонент проекту, буде встановлена біля локації, що є туристично привабливою та знаходиться поблизу центрів ділової активності», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляють у мерії, кожна стійка електрозаправки буде обладнана точкою wi-fі, що забезпечить більшу зручність користування ними. Встановлення проводитиме підрядник, який спеціалізується на роботах з монтажу та підключення до електричних мереж, що  відповідатиме вимогам та характеристикам самої заправки.

Крім того,  передбачається міжнародний автопробіг на електромобілях. Колона учасників стартуватиме з Івано-Франківська і через усі міста-учасники проекту подолає понад 1200 км.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ