11 січня у Миколаєві правоохоронці затримали учасників банди, які зі стріляниною пограбували лотерею у цьому місті.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Трьох бандитів, які є братами та вихідцями з Кавказу, та їхнього спільника затримали за місцем проживання у Корабельному районі. Під час обшуку у квартирах братів, один з яких влітку звільнився із в'язниці, де відбував покарання за такий самий злочин, знайшли патрони, дві гранати та частину грошей, які вони відібрали у власника лотереї.

На горищі поліцейські знайшли пістолет Макарова зі спорядженим магазином та набоями до нього. Наразі перевіряється, чи з цієї зброї нападники стріляли під час розбійного нападу.

Правоохоронці повідомляють, що бандити залучили свого знайомого таксиста, який виконував роль водія. Він чекав на розбійників в обумовленому місці і забрав їх після скоєння злочину.

Усіх затриманих підозрюють одразу за кількома тяжкими статтями Кримінального Кодексу України – розбій, замах на умисне вбивство з корисливих мотивів та незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Зловмисникам загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.

У спецоперації із затримання небезпечних злочинців брали участь працівники поліції, співробітники карного розшуку, вибухотехніки а також спецпризначенці КОРДу та роти поліції особливого призначення.

ІА "Вголос": НОВИНИ