Народний депутат України 8 скликання від Блоку Петра Порошенка Олександр Жолобецький потрапив у поліцію в Миколаєві. Правоохоронці спіймали політика, коли той п'яним їхав за кермом разом із дружиною.

Про це повідомляє місцеве видання Новости-N.

Повідомляється, що Жолобецький відпочивав в одному із закладів Миколаєва і, будучи п'яним, сів за кермо.

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олександр Жолобецький у Верховній Раді України 8 скликання

Авто потрапило в поле зору поліції, правоохоронці зупинили його для перевірки. Після короткої бесіди з копами екснардеп почав тікати на машині. Невдовзі поліцейські наздогнали його та змусили зупинитися. Врешті чоловік вийшов з авто та представився. Від проходження тестів на вміст алкоголю і наркотиків у крові він відмовився.

Спілкуючись із копами, політик поводився агресивно. Як наслідок, стався конфлікт, під час якого Жолобецький сильно побив правоохоронця, а у відповідь отримав удари по обличчю.

Разом з політиком у автомобілі перебувала його дружина. Подружжя разом доправили у відділок, де сутичка продовжилась. Жолобецький намагався втекти з будівлі, втім його затримали.

Олександр Жолобецький: відео затримання у Миколаєві

На записах із місця подій видно, що і Жолобецький, і його дружина перебувають у стані сильного сп'яніння. При цьому жінка постійно кричить на камеру: «Мой муж нічєво не піл!»

Олександр Жолобецький - український політик, народний депутат України VIII скликання від Блоку Петра Порошенка. Депутат Миколаївської міської ради 4, 5 та 6 скликання.

Читайте також:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ