Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок розкритикував владу за виділення значних премій топ-чиновникам.

Про це Тягнибок написав у своєму «Фейсбуці».

«У них кінець епохи бідності. 700 мільйонів гривень премії Коболєву із Вітренком. 2 мільйони гривень премії керівництву Мінкульту. 2 мільйони гривень зарплати щомісяця (!) керівнику Укрпошти (в 2,5 рази більше, ніж зарплата Трампа, і в 4 рази більше, ніж зарплата керівника пошти США). До 500 тисяч гривень зарплати кожному з десяти заступників гендиректора Укроборонпрому (щомісяця). І найцинічніше. Коли мінімальна зарплата в країні - 4723 грн!» - написав Тягнибок.

Лідер націоналістів нагадав, що після початку війни із РФ його політсила змусила ВРУ проголосувати за зниження зарплат нардепам до 6000 грн.

«У 2014 році «Свобода» змусила Верховну Раду проголосувати за зняття VIP-зарплат з депутатів. Скасували усі надбавки і залишили близько 6000 грн. І ніхто від цього не вмер. І всі працювали. Бо розуміли: забирати космічні гроші з бюджету країни, яка воює і б‘є усі рейтинги за рівнем бідності, - якнайменше удар у спину», - зазначив політик.

«От і відчуйте різницю тепер. Разом із «цінністю людського життя», про яку так багато говорить ЗЕпрезидент: родинам загиблих у збитому літаку в Ірані - усього по 200 тисяч гривень допомоги (одноразово)», - додав Олег Тягнибок.

ІА "Вголос": НОВИНИ