У парламенті Грузії лідер партії «Громадяни» Алеко Елісашвілі побився з представником парламентської більшості, одним із лідерів керівної проросійської партії «Грузинська мрія» Мамукою Мдінарадзе.

Про це повідомляє «Эхо Кавказа».

Зазначається, що це сталось на засіданні юридичного комітету парламенту під час обговорення «закону про іноагентів».

У той момент, коли Мдінарадзе сперечався з представницею партії «Лело» Анною Нацвлішвілі щодо спірного проєкту, Елісашвілі підійшов до представника більшості, який стояв за трибуною, і вдарив його кулаком по обличчю.

«Після цього обидва депутати покинули зал засідань. Тим часом бійка між депутатами продовжилася вже в коридорі», - йдеться в повідомленні.

Після цього лідер партії «Громадяни» покинув засідання, різко коментуючи дії проросійської партії та, зокрема, її лідера.

«Я завжди намагався спілкуватися з «Грузинською мрією» по-людськи, а вони нас ведуть у Росію... Зараз не час сидіти вдома, потрібно виходити на вулицю. Ми повинні викинути їх разом з їхнім «російським законом». Набридло все це, і я «врізав» по обличчю цьому російському агенту - Мдінарадзе», - заявив Елісашвілі.

Після бійки, як стверджує сам депутат, його видворили з будівлі парламенту.

Через пів години засідання юридичного комітету відновилося. Голова комітету Анрі Оханашвілі звернувся до опозиції з закликом дати оцінку діям опозиціонера та наголосив на найсуворішій відповіді у разі будь-яких провокацій.

Коментуючи подію, Мамука Мдінарадзе заявив, що Алеко Елісашвілі «підкрався до нього, як злодій», і вдарив його, що було «не по-чоловічому».

Варто зауважити, що нещодавно у Грузії ліквідували прокремлівську партію «Консервативний рух». Вона була заснована членами інформаційного порталу «Альт-Інфо».

ІА "Вголос": НОВИНИ