Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко констатував, що наразі немає результатів від переговорів щодо звільнення українських заручників, захоплених військовими РФ.

Про це він повідомив в ефірі телемарафону.

«Це питання більше до Служби безпеки України, а з того, що я розумію, вони зараз утримуються. Я думаю, що від них окупанти хочуть, щоб вони зробили певні політичні заяви на відео під дулом автоматів, щоб вони сказали все, що потрібно росіянам. Власне кажучи, на жаль, ситуація отака. На всіх дипломатичних рівнях, яких тільки можливо, з того, що я знаю, українська влада піднімає це питання. Поки що, на жаль, результатів немає», - сказав Денисенко.

Також він повідомив, зараз в жодному українському місті загарбники не можуть знайти легітимного представника влади, щоб схилити його на бік росіян.

«У жодному місті вони не можуть знайти ніякого легітимного представника влади … І те, що в Мелітополі відбулося, коли вони просто знайшли якусь депутатку, регіоналку колишню, говорить про те, що вони не мають взагалі якихось навіть натяків на легітимність», - додав Денисенко.

Маріуполь - наразі головна тема для Президента та дипломатії, - Арестович

У Запорізькій області російські орки викрали мера Дніпрорудного

У Мелітополі окупанти викрали координаторку протестів

ІА "Вголос": НОВИНИ