Перші кілька серій цього фільму було показано восени 2015 року, тоді серіал зібрав тоді понад 3 мільйони 700 тисяч телеглядачів, повідомляє Польське радіо.

На думку акторки Маґдалени Врубель, яка втілилася в образ Поліни, успіх показу в тому, що у фільмі показано тему української заробітчанської міграції.

«Вся ця історія дуже актуальна, вона викликає великі емоції і тема міграції дуже актуальна й важлива. Я у Варшаві вже 5 років, – сама я з Кракова, – і видно, що протягом останніх двох років відбувається великий наплив осіб українського походження. На сьогодні легалізовано перебування 2 мільйонів українців у Польщі. Думаю, що нелегалів також багато, тому вважаю цю справу важливою темою», – зазначає акторка.

Режисер Войцєх Адамчик розраховує на ще більше зацікавлення глядачів новими серіями фільму про дівчат зі Львова.

«Буде багато подій, наші героїні зустрінуться з новими труднощами. Бо ж, повинні бути перипетії, серіал без перипетій не існує. Дівчата різними способами долатимуть виклики. Більше я нічого не можу сказати, бо дотримуюся підписаної угоди. Єдине, що скажу, – подій буде багато і глядачі матимуть за чим спостерігати», – переконаний режисер.

Закінчення зйомок передбачено на кінець серпня. Серіал знімається також у Варшаві. Перші 13 серій «Дівчат зі Львова» були показані по 1 програмі ПТБ півтора року тому, а потім ще кілька разів повторювалися на інших телеканалах, в тому й на українському 1+1.

ІА "Вголос": НОВИНИ