Про це розповів заступник голови Нацполіції Костянтин Бушуєв, передає «Інтерфакс-Україна».

«Кадрові рішення будуть прийматися після того, коли буде остаточний висновок прокуратури в рамках кримінального провадження, яке відкрито за статтею «вбивство»», – заявив Бушуєв.

Він додав, що не володіє інформацією про можливість відкриття інших кримінальних проваджень у рамках розслідування подій у Княжичах.

За його словами, розслідування кримінального провадження щодо подій у Княжичах, і службове розслідування Нацполіції відбуваються паралельно.

Заступник голови Нацполіції повідомив, що в рамках розслідування кримінального провадження прокуратура вилучила у поліції «практично всю доказову базу».

«Зважаючи на це, ми працюємо з тим матеріалом, який у нас є на сьогоднішній день. У першу чергу, ми працюємо з особовим складом, визначаючи участь кожного зі співробітників, керівників в організації та проведенні цих заходів», – зазначив він.

Бушуєв також запевнив, що остаточне рішення у визначенні ступеня вини або невинуватості тих чи інших посадових осіб буде приймати Генпрокуратура як процесуальний керівник.

Він додав, що службове розслідування зараз перебуває в активній стадії і після того, як буде підписано висновок, вони зможуть надати інформацію.

Нагадаємо, у селі Княжичі Броварського району Київської області в результаті перестрілки між співробітниками ДСО і поліції загинули п'ятеро правоохоронців.

Загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і працівники спецпідрозділу КОРД, який входив у групу захоплення.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ